Dhomë Treshe

Dhoma treshe është e dekoruar në mënyrë tradicionale, me motive tipike të zonës së Gjirokastrës dhe përmban një krevat dopio dhe një tek. Kjo dhomë ju ofron një pamje fantastike të qytetit të lashtë dhe gjithashtu lehtësira të tjera të renditura më poshtë:

null

Kondicioner

null

Tualet

null

TV plazma

null

Frigorifer

null

Garderobë

null

Peshqirë

Rezervo Tani
Bëhu i Ftuari Ynë