Dhomë Dopio

Dhoma dopio është e dekoruar në mënyrë tradicionale, me motive tipike të zonës së Gjirokastrës dhe është e përshtatshme për çifte. Kjo dhomë ju ofron një pamje fantastike të qytetit të lashtë dhe gjithashtu shumë lehtësira të tjera të renditura më poshtë:

null

Kondicioner

null

Tualet

null

TV plazma

null

Frigorifer

null

Garderobë

null

Peshqirë

Rezervo Tani
Bëhu i Ftuari Ynë