Dhomë Dopio

Dhoma dopio është e dekoruar në mënyrë tradicionale, me motive tipike të zonës së Gjirokastrës dhe është e përshtatshme për çifte. Kjo dhomë ju ofron një pamje fantastike të qytetit të lashtë dhe gjithashtu shumë lehtësira të tjera për t’i bërë pushimet tuaja të paharrueshme.

Dhomë Treshe

Dhoma treshe është e dekoruar në mënyrë tradicionale, me motive tipike të zonës së Gjirokastrës dhe përmban një krevat dopio dhe një të tek. Kjo dhomë ju ofron një pamje fantastike të qytetit të lashtë dhe gjithashtu shumë lehtësira të tjera për t’i bërë pushimet tuaja të paharrueshme.