Cfare ofrojme per ju

Të gjitha dhomat tona vijnë me pajisje dhe shërbime të shkëlqyera. Në vijim janë vetëm disa nga lehtësirat kryesore të përfshira në dhomat tona.

null

RECEPSION

null

PARKING

null

WI - FI

null

MENGJES

null

NDALOHET DUHANI

null

TRANSPORT BAGAZHI

null

BAR & RESTORANT

null

KEMBIM VALUTE

null

SHERBIM DHOME

null

TRANPORT AEROPORTI

null

AJER I KONDICIONUAR

null

NDALOHEN KAFSHET