Mirësevini në Hotel Kotoni

Ne ju ofrojmë shërbimin më të mirë

Bed & Breakfast Kotoni është një zgjedhje e mirë akomodimi në Gjirokastër. Ofron gjashtë dhoma të pajisura me lehtësirat më të rëndësishme që ju duhet për të përjetuar një qëndrim të këndshëm dhe të rehatshëm. Të ndërtuar në periudhën osmane, të gjitha dhomat janë të dekoruara me punime dore, përfshirë edhe tavanet e drurit. Nga Bed & Breakfast Kotoni mund të arrini shumë shpejt Kështjellën e famshme të Gjirokastrës, Muzeun Etnografik dhe Pazarin e Vjetër.

Mirësevini në Hotel Kotoni

Ne ju ofrojmë shërbimin më të mirë

Bed & Breakfast Kotoni është një zgjedhje e mirë akomodimi në Gjirokastër. Ofron gjashtë dhoma të pajisura me lehtësirat më të rëndësishme që ju duhet për të përjetuar një qëndrim të këndshëm dhe të rehatshëm. Të ndërtuar në periudhën osmane, të gjitha dhomat janë të dekoruara me punime dore, përfshirë edhe tavanet e drurit. Nga Bed & Breakfast Kotoni mund të arrini shumë shpejt Kështjellën e famshme të Gjirokastrës, Muzeun Etnografik dhe Pazarin e Vjetër.

Garantojmë Qëndrim Komod

Lehtësirat e Hotelit

 • Rezervime në grup
 • Parking i siguruar
 • Ajër i kondicionuar
 • Ndalohet duhani
 • Shërbim dhome
 • Lavanderi

Mund të Përdorni

Rezervoni një dhomë

tani dhe

shijoni qëndrimin tuaj!

Lehtësirat e Hotelit

 • Rezervime në grup
 • Parking i siguruar
 • Ajër i kondicionuar
 • Ndalohet duhani
 • Shërbim dhome
 • Lavanderi

Mund të Përdorni

Rezervoni një dhomë

tani dhe

shijoni qëndrimin tuaj!

Dhomat Tona

Jeni të mirëpritur!

Për rezervim dhome, ju lutemi na kontaktoni!

Jeni të mirëpritur!

Për rezervim dhome, ju lutemi na kontaktoni!